zarządca nieruchomości

Chcesz poruszyć temat niezwiązany z biznesem online? Zapraszamy do tego działu. Dyskutujemy o wszystkim, na co mamy ochotę.
Gość

zarządca nieruchomości

Post autor: Gość »

Zarządzam wynajmem kilku lokali użytkowych, ale mam dość papierkowej roboty i problemów związanych z najemcami. Szukam zarządcy nieruchomości, który przejmie to wszystko, a ja będę mógł skupić się na innych sprawach. Ktoś z Was może polecić sprawdzonego profesjonalistę w tej dziedzinie?
malinowski

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: malinowski »

Znam ten ból z papierkową robotą i sprawami z najemcami – może warto rzucić okiem na Per Modum https://www.per-modum.pl/kontakt.htm ? Znajomy korzysta z ich usług przy wynajmie lokali użytkowych i mówił, że od kiedy im to zlecił, w końcu ma więcej czasu na własne projekty. Zajmują się wszystkim, od formalności po bieżące sprawy techniczne i kontakt z najemcami. Podobno działają bardzo profesjonalnie, więc może to będzie opcja, której szukasz!
kavinna20

Re: zarządca nieruchomości

Post autor: kavinna20 »

Interesuje mnie nieruchomość mazury , bo chcę mieć własne mieszkanie, bez zastanawiania się, czy ktoś mi umowę najmu przedłuży, czy nie. No i co własne, to własne, jakby nie było. Dlatego przygotowałam sobie listę spraw do załatwienia, ale chętnie poznam i szczegóły od Was, co jest ważne ?
ODPOWIEDZ