dobry radca prawny - jaka kancelaria?
Jeśli masz jakiekolwiek pytania na temat prowadzenia działalności w sieci, to śmiało zajrzyj tutaj. Postaramy się pomóc.
- Liwia
dobry radca prawny - jaka kancelaria?
Hej wam, czy korzystaliście kiedyś z profesjonalnej pomocy radcy prawnego? Ja akurat mam pewien problem, który chciałabym rozwiązać jak najszybciej, dlatego zwracam się do Was z prośbą o polecenie mi sprawdzonej kancelarii. Zależy mi na profesjonalnej i skutecznej pomocy, dlatego liczę na Wasze rekomendacje. Może ktoś z Was miał już do czynienia z kancelarią radcy prawnego w Łodzi i mógłby mi ją polecić? Będę wdzięczna za każdą pomoc!
Re: dobry radca prawny - jaka kancelaria?
Post autor: Lucek »
Kiedy spadkobiercy uważają, że testament nie odzwierciedla prawdziwej woli spadkodawcy, mogą wystąpić z wnioskiem o jego unieważnienie. Proces ten wymaga dokładnego przeanalizowania motywów i okoliczności sporządzenia testamentu, o których więcej można przeczytać tutaj https://haloursynow.pl/pl/651_artykuly- ... ament.html. Wsparcie doświadczonego prawnika jest w takich przypadkach nieocenione.
Re: dobry radca prawny - jaka kancelaria?
Post autor: Dariusz Kubicki »
No nie niestety nie jestem w stanie Ci pomóc na obecną chwilę radzę tylko z daleka omijać kancelarię Mateusza Mickiewicza który dba jedynie o portfolio i swoje konto bankowe a klientów traktuje jak bankomaty nie oferując adekwatnych do tego usług prawnych.