Jakie są najlepsze pierwsze wiadomości na Tinderze?

Jeśli masz jakiekolwiek pytania na temat prowadzenia działalności w sieci, to śmiało zajrzyj tutaj. Postaramy się pomóc.
ZbyszekHeros48

Jakie są najlepsze pierwsze wiadomości na Tinderze?

Post autor: ZbyszekHeros48 »

Często zastanawiam się, jak kluczowe jest pierwsze wrażenie w aplikacjach randkowych takich jak Tinder. Wydaje mi się, że naprawdę istotne jest, jak zaczniemy rozmowę. Z jednej strony, warto zaskoczyć drugą osobę czymś oryginalnym, z drugiej – nie można przesadzić i wprowadzić niezręcznej atmosfery.

Zdarza mi się obserwować, jak różne osoby podchodzą do tego tematu w naprawdę różny sposób. Niektóre pytania są zabawne i nietypowe, inne odnoszą się do wspólnych zainteresowań, a jeszcze inne mogą być bardzo proste i bezpośrednie. Interesuje mnie, jakie techniki lub klasyczne podejścia sprawdzają się najlepiej w praktyce. Spotkałem się z różnymi opinie na ten temat i chciałbym poznać wasze doświadczenia. Jakie podejścia do pisania pierwszej wiadomości uważacie za najbardziej efektywne? Co przyciągało waszą uwagę u innych? Jakie message były dla was najbliższe?

Coś takiego znalazłem - https://codziennamama.pl/pierwsza-wiadomosc-na-tinderze/ - warto sprawdzić?