najtańsza apteka

Jeśli masz jakiekolwiek pytania na temat prowadzenia działalności w sieci, to śmiało zajrzyj tutaj. Postaramy się pomóc.
sesska

najtańsza apteka

Post autor: sesska »

orientujecie się gdzie aktualnie są najlepsze ceny? w której aptece, mam jedną aptekę osiedlową i tam ceny poszły mocno w górę, szukam tańszej alternatywy
marsa

Re: najtańsza apteka

Post autor: marsa »

niestety ceny poszły w górę, sama niedawno szukałam tańszej apteki i tak trafiłam na DOZ, mają świetne ceny, duży asortyment, nie mam zastrzeżeń, zajrzyj do nich
Nire

Post autor: Nire »

To fakt, mam wrażenie, że w ostatnim czasie ceny naprawdę bardzo pomoc pogalopowały do góry. Dlatego tym bardziej cieszy, że doz ma nadal leki w tak dobrej cenie.
nanny

Post autor: nanny »

Czy leczycie się nowocześnie, czyli na przykład z e-receptą, albo też e-zwolnieniem lekarskim? Ja dziś nie wyobrażam sobie innej opcji, dlatego sądzę, że tutaj https://www.bydgoszcz.com/publikacje/33 ... -ja-dostac macie informacje ciekawe na temar recepty. Jeśli z niej nie korzystaliście, to warto zacząć, w razie konieczności.
Baśniowaksiężniczka

Post autor: Baśniowaksiężniczka »

Mam pytanie dla laborantów. Czym jest elektroda szklana kombinowana i dlaczego dla Was jest taka ważna? Miałam to pytanie ostatnio na teście w szkole i źle napisałam. Może ktoś się tu wypowiedzieć?
ODPOWIEDZ