Osiedla Zielona Okolica
Tutaj prowadzimy rozmowy na tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami.
- Bronislawa84
Osiedla Zielona Okolica
Post autor: Bronislawa84 »
Czy któraś z Was mieszka albo kojarzy osiedle Zielona Okolica w Nadarzynie? Rozglądam się za domem i właśnie tam trafiłam na ciekawą ofertę. Miejsce wygląda spokojnie, a domy wydają się ładnie zaprojektowane, ale wiadomo – internetowe zdjęcia to jedno, a życie na miejscu to drugie. Chciałabym się dowiedzieć, jak tam jest na co dzień – czy osiedle jest dobrze zagospodarowane, jak z infrastrukturą, sklepami, szkołami czy komunikacją do Warszawy?
-
tamira325
Re: Osiedla Zielona Okolica
Post autor: tamira325 »
Zastanawiam się nad zakupem domu modułowego MG 4, bo potrzebuję czegoś gotowego, solidnego i bez zbędnych formalności. Dream Mobil House wydaje się mieć ciekawe podejście – domy są prezentowane na YouTube (tu link do jednego z filmów: youtube.com/watch?v=Ugj9lipcKzA), a do tego można umówić się na spotkanie i wszystko zobaczyć osobiście przy ul. Uczniowskiej 13 w Warszawie (03-112). Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, warto zadzwonić: +48 500 220 300 albo napisać na kontakt@dreammobilhouse.pl.
-
alinakrawczyk
Post autor: alinakrawczyk »
Wolę wybudować dom. Przeglądam różne biura architektoniczne i trafiłam na MG Projekt Pracownia Architektoniczna. Czy ktoś korzystał u nich z usług i może się podzielić doświadczeniem? Zastanawiam się, jak wygląda kontakt i czy pomagają także w późniejszych etapach budowy, nie tylko na etapie projektu. Adres, który znalazłam, to ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, a numer telefonu 48 690 205 205. Ewentualnie można też pisać na maila mgprojekt@mgprojekt.com.pl.
-
zora
Post autor: zora »
Jak zależy Wam na spokojnej i zielonej okolicy to koniecznie sprawdźcie osiedle Poematu w warszawskim Wawrze. Wokół jest dużo zieleni, niska zabudowa i świetna komunikacja z centrum Warszawy
-
me_pauza
Post autor: me_pauza »
Ostatnio zaczęłam zgłębiać temat domów mobilnych i natknęłam się na Dream Mobil House, którzy oferują domek mobilny A. Widziałam film youtube.com/watch?v=BbetJsl6h1A&list=PLN_hTAY-aq3AH_qGGETDjlpxpNZLx863Q i wygląda to naprawdę nowocześnie. Zastanawia mnie, jak wygląda proces realizacji takiego projektu – od zamówienia po postawienie gotowego domku. Może ktoś z Was miał już kontakt z tą firmą i może podzielić się opinią?